administratie

Administratieve diensten

Stapels post, gevraagd en ongevraagd. U zoekt naar een reservesleutel of document, maar het ligt niet op de gebruikelijke plek. Voor veel mensen zijn dit grote ergernissen en bijna niemand pakt de organisatie daarvan graag op. Een gerichte aanpak en planning is vaak voldoende om weer controle te krijgen en alles vervolgens soepel en efficiënt te laten verlopen.

Een Professional Organizer helpt u alle achterstand te verwerken en brengt structuur aan in de aanwas van brieven, rekeningen, tijdschriften, kranten, belastingaanslagen, etc., zodat uiteindelijk een overzichtelijke en leefbare omgeving ontstaat, waarin alles een logische plek heeft en u het kunt terugvinden.

Mogelijk kunt of wilt u uw administratie niet zelf doen. Dit kan incidenteel voorkomen, b.v. de afwikkeling van een nalatenschap, of langduriger, b.v. omdat u langere tijd ziek bent, of omdat u eenvoudigweg niet weet waar te beginnen. Hiervoor kunt u mij eenmalig of op ‘abonnement’ basis inschakelen, zodat maandelijks alle administratie verwerkt en geordend wordt. Een zorg minder! Wij bepalen samen hoeveel tijd er nodig is. U kunt het abonnement op elk gewenst moment opzeggen.