uitpuilende kledingkast

Opruimen en organiseren

Vraagt u zich regelmatig af hoe anderen het voor elkaar krijgen om alles goed georganiseerd te krijgen en dan ook nog tijd overhouden? Bent u vaak dingen kwijt of stelt u het opruimen steeds weer uit? Heeft u problemen met het indelen van beschikbare bergruimten of is er simpelweg te weinig plaats?

In ieders privé situatie kan het voorkomen dat het evenwicht is verstoord en dat het moeilijk is om weer grip te krijgen op de soms onoverzichtelijke situatie. Of dit nu komt door ontslag, verhuizing, ziekte, overlijden, tijdgebrek of burn-out, voor bijna iedereen vergt het moed en wilskracht om weer structuur aan te brengen in zijn of haar privéleven.

U hoeft niet alles zelf te regelen! Door een Professional Organizer in te schakelen ontstaat er weer overzicht. U weet welke spullen u bezit en waar u ze voortaan bewaart. Overbodige spullen zullen in overleg met u een andere bestemming vinden.

In dit proces leert u anders naar uw spullen te kijken, zodat u ook in de toekomst makkelijker en vooral zelf kan bepalen wat u wel en niet wilt bewaren.