Werkwijze

In een eerste oriënterend gesprek zoeken we uit waar de knelpunten zitten, waarna een vrijblijvend voorstel volgt. Hierin wordt aangegeven wat er gaat gebeuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Ik werk één op één met de klant. Er hoeft geen voorwerk gedaan te worden, op de afgesproken datum gaan we samen aan de slag. Indien u geen kans ziet om het werk gezamenlijk op te pakken of hiertoe fysiek niet in staat bent, is het ook mogelijk dat ik zelfstandig werk. Gedurende de looptijd van het traject kijken we regelmatig of het de goede kant op gaat en indien nodig passen we tussentijds het een en ander aan.

De veranderingen die we hebben gerealiseerd moeten grotendeels blijvend zijn én u moet zich er gelukkig bij voelen. Soms is het moeilijk om zonder begeleiding de structuur vast te houden en is er na verloop van tijd een kleine input nodig. U kunt altijd bellen voor advies; wellicht kunnen een paar kleine, praktische tips al voldoende zijn om alles weer onder controle te krijgen.

Het spreekt voor zich dat ik met discretie te werk ga en met respect voor u en uw huisgenoten. Uw persoonlijke gegevens en bezittingen worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.